Zkušenosti s Rally Dakar 2021: Jak nám pomohla RIFETECH Plasma

Rally Dakar 2021 byla jednou z nejnáročnějších soutěží, které jsme kdy čelili. Tento ročník přinesl nejen tradiční extrémní podmínky, ale také nové výzvy spojené s pandemií Covid-19. Abychom zvládli fyzické i psychické nároky závodu, do týmu jsme letos zapojili technologii, která se stala naším tajným trumfem – RIFETECH Plasma generátor.

Neocenitelná pomoc v extrémních podmínkách

RIFETECH Plasma nám pomohla na několika úrovních. Plazma generátor jsem používal denně, jak přes noc, tak před etapami. Jeho účinky mě příjemně překvapily – dokázal stimulovat mé tělo, zvyšovat energii, zlepšovat náladu a motivaci. Ale hlavně mi pomohl zvládat fyzické výzvy spojené s Dakarem, jako jsou bolesti svalů, kloubů a celkové namáhání těla.

Díky plazmě jsem se rychleji zotavoval a cítil se klidnější a připravenější na každý další den závodu. Tento přístroj pro mě znamenal víc než jen nástroj regenerace – byl klíčem k tomu, abych se udržel v nejlepší možné formě po celou dobu závodu.

RIFETECH jako součást týmu

Rok 2021 přinesl kvůli pandemii spoustu komplikací. Když nás bratři Rymešovi seznámili s myšlenkou použít plazma generátor během Dakaru, byl jsem zvědavý, jak to bude fungovat. Plazma nám však nepomáhala jen s prevencí proti viru Covid-19. Díky jejím regeneračním vlastnostem jsme mohli zlepšit výkonnost celého týmu.

Tým Loprais se s RIFETECH Plasmou setkal poprvé v roce 2021 a rychle jsme zjistili, že se jedná o nepostradatelnou součást našeho podpůrného programu. Tato technologie nám umožnila dosáhnout maximálního výkonu v extrémních podmínkách, kdy byl každý den závodu výzvou pro naše těla i mysl.

Snadné a intuitivní použití

Jedním z aspektů, které mě na tomto generátoru zaujaly, je jeho jednoduchost a kompaktní design. Oproti starším verzím, které vyžadovaly notebook, složité kabely a instalace, je model třetí generace mnohem uživatelsky přívětivější. Dotykový displej a integrovaný tablet usnadňují použití i v tak drsných podmínkách, jako jsou ty na Dakaru.

RIFETECH Plasma nabízí různé programy zaměřené na léčbu virů, bakterií, plísní, parazitů, ale také na regeneraci, detoxikaci a harmonizaci těla. Navíc lze snadno přizpůsobit jednotlivé programy potřebám konkrétních osob, což bylo pro náš tým ideální.

Příprava na každou etapu

Před každou etapou jsme plazma generátor využívali k tomu, abychom Aleše Lopraise a jeho posádku dostali do nejlepší fyzické a psychické kondice. Naším cílem bylo zvýšit jejich koncentraci, energii a intuici, aby byli připraveni čelit všem výzvám, které je na trati čekaly. Výsledky byly skvělé a věříme, že právě díky této technologii jsme byli schopni podávat maximální výkony.

Doporučení pro budoucnost

Naše zkušenosti s Rally Dakar 2021 ukázaly, že RIFETECH Plasma není jen nástroj pro regeneraci, ale i pro zlepšení celkového výkonu a prevence. Věřím, že tato technologie má široké využití nejen ve sportu, ale i v dalších oblastech, kde je důležitá rychlá regenerace, prevence zdravotních problémů a zvýšení výkonnosti.

Tým Loprais vřele doporučuje plazmu RIFETECH všem, kdo chtějí podávat maximální výkony v extrémních podmínkách. Dakar 2021 nám ukázal, jak důležitou roli může hrát technologie při překonávání těch nejtěžších výzev.