Přední odbornice na holistickou medicínu Dr. Kremer doporučuje technologii medtech startupu Rifetech

Dr. Gertraud Kremerová, uznávaná dermatoložka z Berlína, se stala ambasadorkou revoluční plazmové frekvenční technologie českého startupu Rifetech. Tento inovativní přístroj kombinuje technologii studeného plazmatu s přesně zaměřenými frekvencemi, které experimentálně působí na genomy patogenů, a tím přispívají k rychlejší regeneraci těla a zlepšení imunitní odpovědi.

Zkušenosti v dermatologii a celostní medicíně

Dr. Kremerová pracovala až do roku 2020 ve své vlastní dermatologické ordinaci v Berlíně-Zehlendorfu, kde se specializovala na laserovou medicínu, estetiku a naturopatickou léčbu. V posledních 15 letech své kariéry se však stále více zaměřovala na ortomolekulární a mitochondriální medicínu, což ji vedlo k hlubšímu zájmu o energetickou a vibrační medicínu.

Lidské buňky a elektromagnetické signály

Lidské buňky využívají elektromagnetické signály pro různé biochemické procesy, včetně komunikace mezi buňkami a regulace jejich funkcí. Při patologických stavech může dojít k narušení těchto procesů. Technologie Rifetech využívá precizně nastavené frekvence elektromagnetických vln, které interagují s patogeny nebo abnormálními buňkami na základě jejich specifických vibračních vlastností. Tento přístup je zaměřen na podporu normální buněčné aktivity a regenerace, aniž by zasahoval do zdravých buněk nebo narušoval přirozené fyziologické mechanismy.

Rifetech: Léčba pro pacienty s chronickými problémy

Technologie Rifetech je obzvláště vhodná pro pacienty, kteří trpí chronickými nemocemi, jež tradiční medicína obtížně léčí. Mezi takové problémy patří například borelióza, postcovidový syndrom či opakující se infekce. Využití plazmové frekvenční terapie umožňuje zacílit na konkrétní patogeny, aniž by došlo k narušení organismu nebo vzniku vedlejších účinků.

Od detoxikace k léčbě: Klíčový přístup

Dr. Kremerová zdůrazňuje, že jedním z klíčových kroků k úspěšné terapii je detoxikace organismu, která umožní tělu efektivně vylučovat toxiny a patogeny. „Jakmile je tělo očištěno, plazmová frekvenční terapie Rifetech může plně využít svůj potenciál,“ říká Kremerová.

Přístroj Rifetech pracuje s databází více než 1000 různých frekvencí, které odpovídají specifickým patogenům. Tato přesnost umožňuje rychlejší a účinnější léčbu než běžné farmakologické metody, a přitom nenarušuje přirozené procesy v těle.

Nová éra medicíny s Rifetech

Spojení moderní technologie a holistického přístupu dává startupu Rifetech obrovský potenciál do budoucnosti. Dr. Kremerová v této technologii vidí šanci, jak pacientům nabídnout účinnou, přirozenou a bezpečnou alternativu k tradičním léčebným postupům. „Rifetech nabízí revoluční možnosti, které mění způsob, jak přistupujeme k léčbě chronických nemocí. Tato technologie posouvá hranice medicíny, a já jsem hrdá, že mohu být její součástí,“ uzavírá Dr. Kremerová.

Dr. Kremer si je vědoma, že technologie Rifetech je v tuto chvíli registrována jako medicínská technologie pro léčbu chronického únavového syndromu, a přestože její další funkce teprve čekají na širší vědecké ověření, Kremerová již nyní v této metodě vidí mimořádný potenciál. Věří, že tato technologie nabízí slibné diagnostické a terapeutické možnosti, které by mohly v budoucnu významně rozšířit svůj přínos v dalších oblastech medicíny.

Pro ty, kteří hledají bezpečnou a efektivní léčbu bez vedlejších účinků a chemikálií, je Rifetech cestou k lepšímu zdraví. Přední specialistka na holistickou medicínu Dr. Kremerová jednoznačně doporučuje tuto inovativní technologii, která přináší naději a řešení i pro ty největší výzvy moderní medicíny.