Inovativní technologie Rifetech není Zapper ani biorezonance

Technologie v oblasti zdraví se rychle vyvíjejí a přinášejí nové přístupy k léčbě různých onemocnění. Jednou z inovací je technologie Rifetech®, která se zaměřuje na bezkontaktní aplikaci terapeutických frekvencí a elektromagnetických polí. Ačkoliv využívá principy podobné aplikaci studené atmosférické plazmy (CAP), technologie Rifetech® funguje na zcela odlišném principu. V tomto článku se podíváme na to, co činí Rifetech® unikátní a proč je důležité ji odlišovat od biorezonance a dalších alternativních metod.

Co je studená atmosférická plazma?

Studená atmosférická plazma (CAP) je částečně ionizovaný plyn, který má unikátní schopnost interakce s mikroorganismy, jako jsou bakterie, viry a houby. Plazma dokáže pronikat do těchto mikroorganismů, rozkládat jejich DNA a tím je deaktivovat. Tato technologie je často používána v medicíně pro sterilizaci nebo ošetřování infekcí, protože je účinná při eliminaci patogenů, aniž by poškozovala lidské buňky, které mají ochranné mechanismy, jako je jaderná membrána chránící jejich DNA.

Rifetech®: Výrazně odlišný přístup

Technologie Rifetech® využívá určité principy elektromagnetických polí, avšak od aplikace studené plazmy se zásadně liší. Zatímco studená plazma CAP je zaměřena primárně na destrukci patogenů fyzikálními mechanismy, Rifetech® pracuje na úrovni bioelektromagnetické interakce s buňkami těla. Jeho klíčovým přínosem je generování širokého spektra harmonických frekvencí, které přesahují rozsah běžných frekvenčních terapií. Tyto frekvence umožňují efektivní působení na buněčné struktury pomocí nelineárního šíření signálu, což je základní rozdíl oproti CAP technologii.

Zatímco studená plazma ničí patogeny přímo, Rifetech® působí nepřímo, a to prostřednictvím aktivace nervového, endokrinního a imunitního systému. Tento typ bioelektromagnetické terapie přináší potenciál pro regeneraci buněk a podporu celkového zdraví organismu, což se zásadně liší od mechanických účinků plazmatického pole.

Odlišení od Zapperu a biorezonance

V posledních letech se na trhu objevily různé alternativní přístroje, jako je zapper nebo biorezonance, které slibují podobné terapeutické účinky pomocí elektromagnetických frekvencí. Tyto metody jsou však často postavené na zastaralých a nepodložených vědeckých základech. Biorezonance například využívá teorie „buněčné informační výměny“ a kvantové fyziky, které jsou mnohými odborníky považovány za nepřesné a zavádějící. Rovněž hardwarové systémy používané v těchto technologiích jsou často jednoduché, bez sofistikovaných možností analýzy, což může vést k nesprávným diagnostikám a neúčinné terapii.

Rifetech® se od těchto technologií zásadně liší svou vědeckou a klinickou oporou. Na rozdíl od zapperů a biorezonance, které neprošly řádnými klinickými testy, Rifetech® podstoupil rozsáhlé klinické studie v Německu, kde byla jeho účinnost potvrzena při léčbě například chronického únavového syndromu. Navíc tato technologie splňuje všechny evropské certifikace pro medicínské použití, což u zapperů a biorezonance často chybí.

Klinicky ověřená účinnost Rifetech®

Klinické studie prokázaly, že Rifetech® má pozitivní účinky na lidské zdraví, zejména při léčbě chronických onemocnění. Ve spolupráci s německými lékaři byla tato technologie úspěšně testována na 100 pacientech, u nichž byla prokázána její účinnost. Rifetech® tím potvrdil svůj status jako inovativní technologie, která je vědecky podložena a klinicky ověřena, na rozdíl od mnoha alternativních přístupů, jež nedokážou doložit své terapeutické výsledky.

Rifetech®: Budoucnost bioelektromagnetické terapie

Zatímco studená plazma CAP má své místo v medicíně jako účinná metoda pro sterilizaci a eliminaci patogenů, technologie Rifetech® přináší něco zcela nového. Tato technologie se zaměřuje na komplexní interakci s lidským tělem prostřednictvím bioelektromagnetických polí a představuje pokročilý přístup k fyzikální terapii. Rifetech® nachází uplatnění v mnoha oblastech, včetně sportovní medicíny, lázeňství, holistické medicíny a biohackingu.

Závěrem lze říci, že Rifetech® přináší revoluční pohled na využití frekvenčních terapií. Ačkoliv je podobný studené atmosférické plazmě v tom, že obě technologie využívají fyzikální principy, Rifetech® jde mnohem dál a nabízí zcela jiný mechanismus účinku. Jeho vědecký základ a klinicky ověřené výsledky jej staví daleko před technologie, jako je zapper nebo biorezonance, a zajišťují mu pevné místo v moderní medicíně.


Tento článek byl připraven na základě dostupných informací a výzkumů společnosti Rifetech®. Doufáme, že vám poskytl ucelený pohled na tuto inovativní technologii a pomohl vyjasnit rozdíly mezi Rifetech® a dalšími technologiemi, včetně studené atmosférické plazmy a biorezonance.