O nás

Zaměřujeme se na rostoucí poptávku po účinných neinvazivních postupech.

Cílem naší práce je snížit potřebu nadměrné farmakologické léčby prostřednictvím pokročilých technologických řešení.

Náš tým

Lukáš Rymeš

CEO

Daniel Loprais

biohacking

Jan Marcoo Strašík

kontakt s veřejností

Ing. Jiří Hála

vývoj, inovace

Věda, medicína, holistika a biohacking: cesta k úspěchu

Věda & medicína

Ze spolupráce s německou univerzitou aplikovaných věd DIPLOMA a katedrou fyziky pod VUT Brno vzešly základy technologie RIFETECH®, studie prokazující účinnost při léčbě chronifikovaného únavového syndromu a diplomová práce na stejné téma.

Holistika

Uživateli naší technologie jsou obecně známé a renomované tváře alternativní medicíny, jako Mgr. Jarmila Podhorná, Bohumil Jukl, MUDr. Petr Lukeš a další. Spolupracujeme se švýcarským CHS-Institutem Prof. Dr. Haralda Walacha sídlícím v Basileji a centrem Holistische Medizin Berlin sdružujícím německé lékaře, respektované terapeuty a kineziology.

Biohacking

Nejen díky své neuromodulační účinnosti a potenciálu neinvazivního působení na nervus vagus má technologie RIFETECH® nezastupitelné místo v moderních proudech biohackingu. Účastníme se mezinárodních biohacker summitů a spolupracujeme s celosvětově respektovanými kapacitami biohackingu jako je vědomý DJ/Producent, investor, a instruktor metody Wim Hof Pavel Stuchlík.

Cesta k úspěchu

Biohacking není jen proudem pro vyznavače longevity životního stylu, ale směrem kterému se v současné době věnují vrcholoví sportovci, neurovědci i moderní lékaři. Proto stále více osobností věnujících se vrcholovému sportu stejně jako vrcholovému managementu chápe, že dokonalé vyladění organismu na holistické úrovni znamená lepší pocit, lepší soustředění, lepší výkon, tedy všechny předpoklady na cestě k úspěchu. Toto si uvědomili i Daniel Loprais, bývalý vrcholový manažer a cyklista české reprezentace a jeho bratr Aleš, automobilový závodník a jezdec Rallye Dakar.

Vytváříme strategická partnerství

Spolupracujeme s lékaři a profesionálními terapeuty. Několik let jsme také strategickým partnerem Loprais týmu, který naši technologii využívá k podpoře koncentrace, výkonu a regeneraci během extrémně náročné Rallye Dakar.

MUDr. Daniel Chovan, MPH
všeobecný lékař a urolog

Aleš Loprais
závodník Rallye Dakar

Prof. Dr. Dr. Phil. Harald Walach
klinický psycholog

Dr. Med. Gertraud Kremer
dermatolog